Τρόποι πληρωμής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.toufexidis.gr δίνει στους πελάτες του τη δυνατότητα να εξοφλήσουν την παραγγελία τους με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:


1. Αντικαταβολή

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει την παραγγελία του με μετρητά κατά την παράδοσή της. Η εξόφληση πραγματοποιείται στον εκπρόσωπο της εταιρίας ταχυμεταφορών που θα παραδώσει το δέμα. Το επιπλέον κόστος για την επιλογή της αντικαταβολής ως μεθόδου πληρωμής ανέρχεται στα 2,50 ευρώ.


2. Κατάθεση σε τράπεζα

Αν θέλετε να πληρώσετε για την παραγγελία που πραγματοποιήσατε στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας μέσω τραπεζικής κατάθεσης, μπορείτε να καταθέσετε το ποσό στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ALPHA BANK

IBAN: GR 75014 033 0033 000 200 202 1407

Όνομα δικαιούχου: ΤΟΥΦΕΞΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Στην αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφονται το ονοματεπώνυμό σας, καθώς και ο αριθμός της παραγγελίας. Προς αποφυγή καθυστέρησης στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης θα πρέπει να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο info@toufexidis.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς ώστε να μας ενημερώσετε σχετικά με την αποπληρωμή της παραγγελίας σας.

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 3 ημερών. Αν η πληρωμή δεν έχει πραγματοποιηθεί εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.


3. Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή τη χρεωστική σας κάρτα ώστε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας. Οι κάρτες που γίνονται δεκτές είναι οι εξής: Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners και Discover. Ο πελάτης έχει, επίσης, τη δυνατότητα να πληρώσει χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Masterpass.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν έχει καμία πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας που εισάγετε ούτε αποθηκεύει τέτοιου είδους τραπεζικές πληροφορίες. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


4. PayPal

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει να πληρώσει για την παραγγελία του μέσω PayPal. Την ασφάλεια των συγκεκριμένων συναλλαγών εγγυάται η ίδια η εταιρία PayPal.


5. Εξόφληση στο ταμείο του καταστήματος

Σε περίπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα, υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσετε για την παραγγελία σας με μετρητά ή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή της.