Η Εταιρία


Το κατάστημα "Τουφεξίδης" ξεκίνησε τη δραστηριότητα στο χώρο του εμπορίου ειδών ραπτικής και ψιλικών προϊόντων το 1946 από τον αείμνηστο Αθανάσιο Τουφεξίδη στα Τρίκαλα. Στη συνέχεια, το 1974 την επιχείρηση ανέλαβε ο Δημήτριος Τουφεξίδης. Αναβαθμίζοντας συνεχώς το εμπόρευμα και την εικόνα της επιχείρησης, το 2005 δημιουργείται ο "Χώρος Μόδας Τουφεξίδης", ένας ολοκληρωμένος χώρος όπου γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών μπορούν να βρουν ό,τι αφορά το αξεσουάρ μόδας και την διακόσμηση της ένδυσής τους. Το 2011 η επιχείρηση περνάει στην τρίτη γενιά της οικογένειας, στον Αθανάσιο Τουφεξίδη. Το κατάστημα αναβαθμίζεται εκ νέου και πλέον σε συνεργασία με μεγάλες εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού συνεχίζει να προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του, πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Το κατάστημά μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία ειδών ραπτικής όπως κλωστές, κουμπιά, φερμουάρ και ό,τι έχει να κάνει με την επιδιόρθωση των ενδυμάτων. Για αυτό το λόγο συνιστά επιλεγμένο προμηθευτή πολλών επαγγελματιών του τομέα. Παράλληλα διαθέτουμε νήματα πλεξίματος σε μεγάλη ποικιλία και όλα τα είδη που χρειάζονται για το πλέξιμο.

Σε μας μπορείτε, επίσης, να βρείτε ένα πλήθος από καλαίσθητα γυναικεία και αντρικά αξεσουάρ όπως ζώνες και τσάντες, ενώ ταυτόχρονα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα όμορφο κόσμημα ή το αγαπημένο σας ρούχο μέσα από μια ευρεία γκάμα γυναικείων ενδυμάτων.

Αν, πάλι, θέλετε να πάτε διακοπές για να αποδράσετε από την καθημερινότητά σας και χρειάζεστε κάποια βαλίτσα ή κάποια τσάντα προς διευκόλυνση της μετακίνησής σας, το κατάστημά μας διαθέτει πολυάριθμα είδη ταξιδίου άριστης ποιότητας που μπορούν να σας συνοδεύσουν σε κάθε σας μετακίνηση.

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στα Τρίκαλα, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 29 και διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων που είναι διαθέσιμα στους πελάτες και από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.